Inlägg

Har man många döttrar så får man inreda därefter

Jag brukar säga att vår villa är som Pippi Långstrumps villa dvs Villa Ville kulla.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia lever också som oss dvs Villa Solbacken som deras heter. De har 3 sönder och vi har 3 döttrar så det bli mycket att jobba med för båda våra familjer.

Det ska inte vara trångt när man har så många barn i ett hushåll. Tänk sedan när barnens vänner hälsa på eller när deras kusiner ska sova över. När barn sover över hos oss får de använda stora klassrummet där alla delar rum och kan leka fram till att de bli sömniga.

Vi har ca 10 rum hos oss och ett av rummen är lika stor som ett klassrum. I det rummen har vi både en stor trähäst och hängmatta med stativ så att de håller bra när barnen ska hänga eller gunga i den.

I Trosa har prins Carl Philip också en villa på 200 kvadratmeter och då vågar jag inte tänka på hur stor Villa Solbacken är jämfört med den i Trosa. Den ligger i Ökenäs och ägdes innan av hans lärare som lät honom ärva den. Solbacken ärvde han av prins Bertil som är kungens farbror. Det verkar som om de som låter prins Carl Philip ärva har inga egna barn. Prins Carl Philip verkar ändå ha tur med sig.  Kungen har dessutom en sportstuga som är endast 60 kvadratmeter och det är väl att ta i tänker jag. Den ligger i Tärnaål Vindelälvens naturreservat som också är en mycket gammal stuga.

Drottningholm har 192 rum och av dem äger kungafamiljen 20 av rummen och det är ändå mycket anser jag.

Jag har också alltid önskat att jag vore en kunglighet för då skulle jag kunna ha råd med minst 10 hängmattor åt alla barn som hälsa på hos oss. Vi har även ett godisrum där barnen får fritt välja hur mycket godis de än vill. Vi kallar rummet för godisrummet för där finns allt som är sött, surt och salt. Samt så har vi massor av choklad i det rummet också som ingen orkar äta längre. Jag vill så gärna att barnen upplever att hos oss får de ett äventyr de sent glömmer. Det ska vara roligt hela tiden och de ska verkligen känna att de får god mat och härlig godis som följs. 

Maten brukar vi också laga själva då vi även har köksö i det rum vi kallar för klassrummet. Klassrummet har allt som en vanlig lägenhet har fast att det ej finns några väggar. Det enda som har en vägg är väggen till toaletten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *