Perfekt konst för alla hjärtans dag

Denna dag är för alla som vill ge eller ta kärlek.

Detta är en dag som verkligen ska firas så att alla kan känna sig älskade och även älska tillbaka.

 

Eftersom tavlan har ljusa detaljer går det utmärkt att placera den i ett rum med rotting och ljusare soffa som ni kan se nedan. Fast här har de den bredvid en säng så att fågeln kan känna sig fri att flyga eller sova.

 

När det kommer till de lite brunare nyanserna passar en brun soffa till om väggen är ljus så att det inte blir för mörkt. Det gäller att hitta en bra balans mellan alla dessa färger så att inredningen blir så bra som möjlig och ändå unik.

 

Närmare titt på konsten så ser man guld och siffran 125 som också har sin egen betydelse.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *