Speciell

Jul- och nyårsdesigner är till försälning!

Svenska  I  English  I   

 

Vi går mot de sista dagarna av 2023! Jul- och nyårsdesigner tar över städerna!Överallt börjar prydas med ljus och färgas med ornament. De kommande jul- och nyårsentusiasmerna är redan i luften och har börjat omge människor.

Personligen bjuder dessa dagar på extra spänning för mig. Jag är ivrig att tillkännage lanseringen av min nya onlineförsäljningswebbplats: Jul- och nyårsdesigner är till försälning!

 

2024 Jul- och nyårsdesigner

Nytt år, ny början!

Ett nytt år kommer alltid med en “börjans vibe”; nya entusiasmer, nya förhoppningar, nya planer och nya steg i livet.

Min nya säljsajt online är ett projekt i flera steg med flera faser som kommer att expandera på olika plattformar över tiden. Låt mig starta detta spännande projekt med det allra första steget: rengindesign-graphic. Det finns ett urval av produkter, inklusive T-shirts, huvtröjor, telefonfodral och tygväskor med jul- och nyårsdesigner.

Olika perioder på året, olika teman

Gör dig redo för flera spännande förändringar i design under året. Med varje ny säsong kommer du att kunna utforska ett nytt och unikt tema! Detta är det första steget i mitt flerstegsprojekt. Det börjar bara med jul- och nyårsdesign.

Ny design enligt dina förslag!

Letar du efter en fräsch och unik design? Jag är här för att hjälpa! Låt mig veta dina förslag så ska jag göra min magi för att skapa de. Låt oss förverkliga din vision tillsammans!

 


Svenska  I  English  I   

Christmas and New Year designs are on sale!

We are moving towards the last days of 2023! Everywhere began to be adorned with lights and colored with ornaments. The forthcoming Christmas and New Year’s enthusiasms are already in the air and started surrounding people.

Personally, these days are holding extra excitement for me. I am eager to announce the launch of my new online sales website: rengindesign-graphic

New Year, new beginnings!

A new year always comes with a ‘the beginnings vibe’; new enthusiasms, new hopes, new plans, and new steps in life. I am also feeling the vibes of the new beginnings, with this blogg and with new projects!

My new online sales site is a several-step project with multiple phases that will expand in different platforms over time. But, let me kick off this exciting project with the very first step: rengindesign-graphic. There are various products available, such as T-shirts, hoodies, phone cases, and cloth bags. You can select from a variety of designs with the theme of Christmas and New Year.

Different periods of the year, different themes!

Get ready for an exciting change of pace throughout the year, with each new season bringing a fresh and unique theme to explore! This is the first step of my several-step project.

New designs according to your suggestions!

Looking for a fresh and unique design? I’m here to help! Let me know your suggestions and I’ll work my magic to create it. Let’s bring your vision to life, together!

Get ready to add a touch of joy and cheer to your celebrations with the designs at rengindesign-graphic!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *