Okategoriserade

Healing i din egen bostad

Många tar emot klienter i sin egen bostad och ger healing.

Ska man köpa en ny bostad genom en mäklare för att ta emot klienter så är det bra att köpa en bostad som har ljusa väggar. Du kan ha parkettgolv men se till att andra inredningsdetaljer är vita eller mycket ljusa. För då kan du också ta emot klienter för ljusterapi.

En ny bostad som man köper genom en duktig mäklare kan hjälpa dig med den biten. Kanske behöver du renovera bostaden innan du flyttar in. Eller be den gamla ägaren renovera den innan du bestämmer dig för att köpa bostaden. När du väl har köpt en bostad kan du börja boka in dina klienter. Tänk på att om du är in centrala delen av staden ska du ha ljuddämpande fönster. Eller så får du köpa en fastighet lång ut i skogen där inget annat än fågelkvitter kan störa er.

PERSONLIG UTVECKLING?

Aquarius Healing ger oss möjlighet att utveckla som människa och leva i harmoni. Fast en egen bostad ger också mycket healing då alla människor vill äga sin egen bostad. Det blir roligare och man känner sig rikare vilket är viktigt för hälsan. Håller du inte med mig eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *