Okategoriserade

Ljuset gör allt

sponsrad

Ljuset och lamporna hemma gör så mycket. Är ni någon som har taklampa tänd eller gillar ni smålampor. Man måste nästan ha både en taklampa och små lampor. Taklampan används mest när man städar eller behöver se ordentligt, annars är det små belysning lite överallt i lägenheten som gör det mysigt och hemtrevligt.

Det kan vara svårt med belysningen, men det är värt att lägga lite extra tid på för att få det rätt! Hos Frapp hittar ni mängder med belysning att välja på, till exempel lampor från Belid. Numera behöver inte en lampa bara vara praktisk, man kan faktiskt ha en lampa som en snygg inredningsdetalj.

Lampor på fot är smidiga för då kan man flytta om hemma utan att behöva sätta upp krokar eller borra i väggar. När man möblerar om så är det enkelt om man har lampor som är lätta att flytta. Om man gillar taklampor så finns det faktiskt dimbara som är perfekt att ha om man gillar att ljuset kommer från taket. Då kan man ändå ha en mysig belysning utan att behöva tända många små lampor.

Nu finns det också så otroligt fina glödlampor. En liten lampfot och en riktigt snygg glödlampa så har du en bra lampa att ha i fönstret eller på någon liten hylla.

Om du behöver nya lampor så gå in och titta på Frapp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *