Okategoriserade

Belysning nu när det blir mörkare

Vi går mot mörkare tider och då är det extra kul med ljus.

Ska man bjuda hem hela sin släkt på middag när det är höst så bör man äta utomhus. Då slipper man massa smulor och spill på golvet.

Det kanske tar längre tid att duka, men det går fortare att städa bort rubbet. För äter man inomhus så måste man även dammsuga och skura golvet efter allihopa. Har de dessutom spillt såser överallt måste man även tvätta kuddar och soffor efter spillda såser.

Spar din tid genom att göra allt utomhus och låt barnen leka utomhus. Du kan då ha infravärme i din trädgård och be folk vara varmare klädda. Tänk även en brasa och låt folk få frisk luft och drick glas vin så blir ni alla genast varmare.

Matbloggaren

En som alltid är medveten om sin städning måste ju vara kocken och matbloggaren som kallar sig för Cheflotta som brukar laga mat på olika ställen.Samt så är det också roligt att kolla på blocket efter mer om lampor led mm.

Led ramp till bilen

Det är inte bara ens hem som ska vara stylad man vill ju gärna att ens bil också ska ha samma stuk som hemmets inredning. Tex så kan du skaffa led ramp för din bil för att styla den extra mycket. Har du bilen även i närheten av din trädgård så får ju släkt och vänner syn på den och då kan du styla den extra noga.

Om det blir för kallt

Är det också något som är lite frusen kan de sitta i bilen och ändå veva ned rutan och prata med resten. Blir det kallt i bilen ja då kan man värma på bilen för det går att värma en stol i bilen med en enkel knapp.

Att roa släkt och vänner på ett enkelt sätt

Det finns många sätt man kan roa sina släktingar och vänner på utan att behöva göra en stor projekt och städa efter alla. Tex enklast är också att grilla med korv och bröd. Till detta kan man ha potatissallad som är gott och inte alls för dyrt. Glöm inte saft åt alla för det blir den billigaste dryck och är gott till alla sorts mat speciellt grillad korv med bröd.

Bjuda hem veganer på middag och kalas

Vad hade du själv uppskattat om du var inbjuden hem till andra under en middag? Själv hade jag nöjt mig med korv med bröd och lite potatissallad till. Korv är ju så billigt och gott så att ingen tackar nej till det. Det finns även de som är veganer och då kan man bjuda på en vegansk korv till den typen av släktingar och vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *