Okategoriserade

Hösten är en vacker årstid

Varje höst oavsett väder så ska man var ute så mycket som möjligt för att få frisk luft.

Man ska ta tillvara varje årstid då varje årstid har sin charm. Har man hund så älskar hunden att gå ut oavsett väder. Vi människor borde resonera mer som djuren. Man ser katter oftare ute på sommaren än på vintern. Katter trivs bäst när det är varm och de sover ofta när de är hemma.

En annan sak att tänka på är att man även på vintertid antingen kan ta med sig matsäck eller ta med korv för att grilla. Korv blir också godast när det är kallt ute och man får grilla den. Då kan man även värma brödet och ha med sig senap och ketchup. Något att dricka går också bra att ta med sig. Sedan kan man även ha med sig en luftgevär om man ska ut i naturen. Det kan alltid behövas om man är på jakt eller om man bara vill ha med sig den för nöjet skull.

Varma kläder

Varma kläder finns också att hämta från ovan hemsida. De har stor utbud av massor av varor för alla sorters väder. Ta även med dig en ryggsäck som har sittpall inbyggd i själva ryggsäcken. Blir man trött och vill grilla sin korv så ska man kunna sitta också för att äta i lugn och ro.

Ta med dig alla barnen och barnbarnen så att ni får det riktigt trevligt. Ni kan även grilla i er tomt för då slipper ni dammsuga efter att alla har spillt brödsmulor.

Finns vissa som umgås i kolonier och då har man kollektiv badrum och toalett. Vilket också kan vara bekvämt för då slipper man städa efter folk.

I dag har vi tex varit ute och plockat äpplen och röda vinbär som verkligen var övermogna. När bär är övermogna är de som godast för syrligheten försvinner. Tex äpplen ska ej vara sura om man ska baka äppelpaj med dem eller friterade äpplen. Det ska vara lagom sött och är det ej sött får man strö socker i det helt enkelt.

Luftgevär och övriga pistoler

Du hittar förutom luftgevär på PN jakt även övriga pistoler beroende vilket du tycker är enklast att använda. Finns också en i rosa färg som är jättefin. Då tappar man heller inte bort den för den sticker ut med sin färg väldigt väl. Den kommer verkligen inte smälta in med resten av naturen. Vem vill smälta in alla vill vi sticka ut extra. Ingen vill ha en pistol som liknar alla andra för då blir det inte lika roligt. En annan person som älskar just friluftsliv är väl ändå konstnären och rapparen Dogge Doggelito som också bloggar om sport och hälsa väldigt mycket. Man kan säga att han har en hälsoblogg numera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *